Taloussanomat Elisa Eastway Helsingin OP Accenture S-ryhmä Kemira Helsingin Sanomat
Etusivu
Suomi
Svenska
English
Klassinen musiikkiHuvilaTeatteri, tanssi, sirkuselokuvaLapset
JuhlakonsertitArt goes kapakkaFlowRunokuustageViapori JazzTaiteiden yö
Kaikki esityksetAakkosjärjestyksessäPäivämäärän mukaan
Taidemaistiaisia S-ryhmässä
Näyteikkunataiteilijoita

Sokos Helsingin ja Hakaniemen näyteikkunoissa voi nähdä taiteilijat työssään, kun taiteilijaparit Rauha Mäkilä ja Hannaleena Heiska sekä Timo Vaittinen ja Konsta Ojala maalaavat tilataideteosta torstaista 21.8. sunnuntaihin 24.8. Teos on näytteillä ikkunoissa elokuun loppuun asti. Taitelijat ovat paikalla keskustassa torstaina klo 14–18, perjantaina klo 17–21 sekä lauantaina klo 14–18 ja Hakaniemessä torstaina klo 12–16, perjantaina klo 17–21 sekä lauantaina klo 14–18.


Runoja myymälöissä

Elokuun ajan S-marketeissa, Prismoissa, Alepoissa, Helsingin Sokoksissa ja Emotioneissa nähdään ja kuullaan Nuoren Voiman Liiton valitsemia suomalaisten runoilijoiden runoja aiheista ruoka, rakkaus, kesä ja arki. Myymälöistä voi myös löytää ihania runoyllätyksiä hintalappujen joukosta ja kuulla kun TAEL:n näyttelijäopiskelijat Hanna Ojala ja Tuomas Timonen tulkitsevat runoja kuulutusten lomassa.


Klassista musiikkia Kappelissa ja Prismoissa


Kappeli-ravintolassa sekä Viikin, Kannelmäen ja Malmin Prismoissa nautitaan klassisen musiikin sulosoinnuista Taiteiden yönä 22.8. Kappelissa harppua ja huilua soittavat Saara Rautio ja Katri Mannila klo 20 lähtien. Kannelmäen, Viikin ja Malmin Prismoissa taas sellon ja viulun kera esiintyvät Erja Riikonen ja Hanna Raiskio klo 12–16.


Artists In Residence – Hotelli Tornista lyhytelokuva

Sokos Hotel Torni kutsui arkkitehti Tuomas Toivosen ja kuvataiteilija Nene Tsuboin tekemään taidetta hotellista. Taiteilijapariskunta päätyi tekemään lyhytelokuvan, joka kuvataan heinä–elokuussa. Ensi-ilta on Tornin pihalla 21.8. osana S-ryhmän ja Juhlaviikkojen yhteistyötä.


Lisätietoja:
Paula Ojanen / yhteyspäällikkö
HOK-Elanto Markkinointipalvelut 
p. +358 (0)10 766 0563

 
MediaYritysmyyntiKumppanitTietoa juhlaviikoistaYhteystiedotPalaute